A i když třeba kvůli hygienickým a bezpečnostním opatření uvidí jen pár utkání FORTUNA:LIGY, vstupenku na celý ročník si pořídí.

Klub jim vyhoví, prodej permanentních vstupenek začne prodávat nejspíše už v polovině srpna.

„Pracujeme na tom. Jakmile budeme znát termíny, budeme naše příznivce informovat," uvedl na klubovém webu ředitel Slovácka Petr Pojezný.

Útočník Slovácka Rigino Cicilia se v zápase proti Slovanu Bratislava trefil hned dvakrát.
Přestřelka v Malackách. Slovácko porazilo mistra Slovenska

Známého funkcionáře reakce příznivců potěšily.

„Mile mě překvapilo, kolik emailů nám dorazilo s tím, že fanoušci permanentku chtějí i s rizikem, že se třeba na utkání nedostanou," říká Pojezný.

Celek z Uherského Hradiště má dlouhodobě kolem dvou tisíc předplatitelů. Mezi nimi je spousta těch, kteří chtějí milovanému klubu v nelehkých časech pomoct.

„Nás samozřejmě okolnosti kolem pandemie zasáhly a už jarní část musela většina permanentkářů oželet. My celou dobu přemýšlíme, jak jim vše kompenzovat. O to více nás potěšilo, že se najdou lidé, kteří chtějí fotbal na Slovácku podpořit i s rizikem, že se třeba na fotbal nedostanou," uvedl Pojezný.

Slovácko tak v půlce srpna umožní svým příznivcům, aby klub nákupem permanentky podpořili.

„Samozřejmě pro nás je prodej permanentek příjmem, který nám nyní chybí a musíme tento výpadek cash flow nějakým způsobem nahrazovat, což vzhledem k okolnostem je složitější než kdykoliv předtím. Každá prodaná permanentní vstupenka je pro mě navíc signálem, že fanouškům na Slovácku opravdu záleží," dodává Pojezný.