„Trenéru Hlahůlkovi jsme za jeho poctivou práci poděkovali. Byl u nás skoro tři roky, tým dovedl do první B třídy, kluky posunul. Už delší dobu jsme ale cítili, že by to chtělo změnu, nový impulz. Nejde o unáhlené rozhodnutí, řešili jsme to delší dobu,“ říká předseda 1. FC Polešovice Tomáš Bartošík.

Hlahůlek naposledy vedl tým před týdnem ve Zdounkách, kde hosté z Uherskohradišťska prohráli 0:3. Výsledek ale v odchodu zkušeného kouče nehrál žádnou roli. „Definitivně se to rozhodlo minulý pátek,“ uvedl Bartošík.

O víkendu měly Polešovice, které v tabulce klesly na dvanáctou příčku, volno. Domácí zápas s Malenovicemi si totiž kvůli personální nouzi přeložily na začátek listopadu. „Na odložení jsme se dohodli už dva týdny nazpět. Chyběl by nám nejen trenér Hlahůlek, ale i Kundrt či Machala. Prostě dost hráčů bylo pracovně mimo,“ vysvětluje Bartošík.

Tým nyní povede stoper Machala, který má zkušenosti s trénováním v Hluku. Premiéru v roli hrajícího kouče si odbude v sobotu na hřišti Ostrožské Nové Vsi. Jde ale pouze o dočasné řešení. Vedení klubu Hlahůlkova nástupce shání.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...