Trenér Pavel Němčický hodnotil páteční večerní duel, který se hrál ve Starém Městě na Širůchu, pozitivně. „Nedachlebice předvedly slušný výkon, zlobily nás hlavně z brejků. My jsme byli lepší na míči a vyhráli zaslouženě. Celkově to ale byl dobrý zápas, který splnil svůj účel,“ uvedl kouč Osvětiman.

Přípravný fotbal -
Výsledky: Nedachlebice – Osvětimany 2:5, branky Osvětiman: Šumulikoski 2, Pfeffer, Čevelík a Bartoš. Kunovice – Hroznová Lhota 2:9, Valašské Příkazy – Bojkovice 0:8. FC Kyjov 1919 - SK Zlechov 5:1 (3:0), branka Zlechova: T. Vaněk. Zlechov: Červinka – F. Kedra, Golian, Hradil, Štangl - Duchtík, Salinger, T. Vaněk, Cigoš, Jurča – Vanda. Střídali: L. Kedra, Baloun, Malina. FC Koryčany - Svatobořice 3:0 (1:0), Káňa 2, Gejdoš, Staré Město - FC Koryčany 3:0 (1:0). 

Podzimní král v zimě přišel o kapitána Michala Petruchu. Bývalý hráč Hodonína či Bzence již poněkolikáté ze zdravotních důvodů přerušil kariéru, jeho návrat na trávníky je nepravděpodobný.

S juniorkou Slovácka se připravují Tomaštík, Porč a Pak, jak to s nimi bude na jaře, je stále otevřené. Žádnou posilu Osvětimany zatím nezískaly. „Do mistrovských zápasů je pořád daleko. Myslím, že ještě někoho přivedeme,“ věří Němčický.

Jeho tým začal zimní přípravu na konci ledna. K tréninku se schází jednou týdně. Šumulikoski a spol. střídají prostředí v Osvětimanech s umělou trávu v Uherském Hradišti.

Tým od čtvrtka do neděle absolvuje domácí soustředění, v jehož rámci se v pátek večer utkání na Širůchu s Boršicemi. Od března se mužstvo začne na jarní odvety chystat dvoufázově.

O víkendu hrály i další celky I. A třídy skupiny B. Další přesvědčivou výhru v zimní přípravě zaznamenali fotbalisté Bojkovice, kteří na umělé trávě ve Slavičíně zničili Valašské Příkazy 8:0. Slovácká Viktoria zaznamenala pět branek v závěrečné čtvrthodině.

Výprask naopak schytaly Kunovice. Parta kouče Petra Chaloupky doma podlehla Hroznové Lhotě 2:9. O víkendu neuspěl ani Zlechov, poslední tým I. A třídy skupiny B prohrál v Kyjově 1:5.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...