„Remíza je zasloužená,“ uznal trenér Ostrožské Nové Vsi Martin Voráč.

První půle patřila hostům z Kroměřížska, kteří soupeře do vlastní šestnáctky mockrát nepustili, sami pak zahrávali spoustu rohových kopů a několikrát zahrozili.

I. B třída sk. C, 13. kolo -
FK OSTROŽSKÁ NOVÁ VES – TJ ZDOUNKY 2:2 (0:1)
Branky:
61. z penalty a 68. Daniel Kreisl – 37. a 87. Yevhenii Bondarenko. Rozhodčí: Katrňák. Diváci: 100.

Brankář Boček ale spoluhráče jako vždy podržel. Nestačil jen na střelu Bondarenka ve 37. minutě.

„V prvním poločase jsme byli horším týmem. Zdounky byly nebezpečnější, vypracovaly si více šancí a zaslouženě vedly,“ přitakal Voráč.

Bondarenko mohl krátce před přestávkou vedení Zdounek ještě navýšit, ale Boček jeho tutovku zneškodnil. Další příležitosti a pokusy hostů skončily mimo.

Novovešťané měli vzadu problémy, hlavně krajní beci nestíhali. Celek z Uherskohradišťska se ale ve druhé půli zlepšil a výsledek dvěma brankami Kreisla otočil.

„V šatně jsme si něco řekli a najednou se nám začalo dařit, konečně jsme si dali tři přihrávky po sobě. Zlepšili jsme pohyb, který nám v úvodní části chyběl a najednou jsme zjistili, že když běháme, hrát umíme,“ pochvaloval si Voráč.

Fotbalisté Vlčnova (bílé dresy) se s podzimní části rozloučili divokou domácí remízou 4:4.
Bláznivý duel ve Vlčnově: náskok 4:0 nestačil, dva góly brankáře i rozbitý koš

„Škoda, že jsme to nedotáhli k výhře a brali jenom jenom bod,“ mrzí kouče.

Fotbalisté Ostrožské Nové Vsi mohli soupeře dorazit, ale třetí branku nepřidali a v závěru pykali. V 87. minutě se trefil Bondarenko a bylo to 2:2.

Tým vedený trenéry Voráček a Kreislem v první polovině sezony získal jenom dvanáct bodů a na jaře jej čeká pouze boj o udržení krajské soutěže. Zdounky na tom nejsou o moc lépe.

„S podzimem spokojení nejsme. Všichni dobře víme, že kádr musíme doplnit. Taky už na tom pracujeme. Není možné, abychom na zápasy jezdili v deseti nebo jedenácti lidech a mužstvo doplňovali dorostenci. Ti jsou sice šikovní, ale mají ještě čas. Chceme kádr stabilizovat a rozšířit,“ přiznal Voráč.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...