„Jsem obrovsky zklamaný nejenom z výsledku, ale i z přístupu některých hráčů a také výkonu ve druhém poločase. I když jsme předtím odehráli lepší zápasy, celkem lacino jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Máme soupeře na lopatkách, ale neuvěřitelným a lajdáckým způsobem náskok prohospodaříme,“ nechápe kouč ČSK Lukáš Pazdera.

MSFL, 12. kolo -
ČSK UHERSKÝ BROD – 1. BFK FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ 2:2 (2:0). Branky: 30. a 45. Jan Michalec - 68. Bohdan Velička, 86. Radim Šafner. Rozhodčí: Bělák - Marek, Cieslar (Volek). Žluté karty: Josefík – Švrček, Velička, Indra. Diváci: 169.
Uherský Brod: Nemrava – Flasar, Tkadlec, Lorenc, Švrček – Kadlček (46. M. Michalec), Venený, Strachoň (46. Sedláček), Leskovjan, J. Michalec (70. Gettler) – Josefík. Trenér: Pazdera.
Frýdlant nad Ostravicí: Švrčina – M. Švrček, Šafner, Indra (84. Papík), Škorik, Staněk, Hajnoš, Hladík, Velička, Juříček, Svatonský. Trenér: Šrámek.

Zatímco před týdnem svěřence i přes prohru na Baníku chválil, tentokrát mu ani remíza nestačila. „Předvedli jsme jenom velmi málo, a pokud si hráči neuvědomí, že tudy cesta nevede a že zadarmo ve třetí lize mít nic nebudeme, budeme dál jenom přešlapovat na místě a nikam se neposuneme,“ říká.

Do domácí branky se o zranění vrátil gólman Nemrava, který ale v první půli příliš práce neměl. Ani Broďané nijak zvlášť nebezpeční nebyli. Až ve 30. minutě si Jan Michalec navedl míč na střed hřiště a přesnou ranou otevřel skóre.

Podobně se domácí fotbalista trefil těsně před přestávkou, takže slovácký celek si do šatny nesl vedení 2:0. „Ale náskok mohl být i větší, protože jsme tam v prvním poločase měli ještě nějaké nadějné brejkové situace, ale žádnou z nich jsme nedotáhli,“ posteskl si Pazdera.

Frýdlant hrozil hlavně jednoduchými nákopy do šestnáctky, po standardních situacích. A právě díky nim skóre ve druhé půli vyrovnal.

„My vždycky čekáme, až nám balon spadne na hlavu, přitom neuděláme krok navíc,“ štve Pazderu. „Ochotu vybojovat balon v osobním souboji u dvou třetin týmu nevidím. Hráči by měli začít přestat hledat chyby u jiných a začít u sebe. Je to pořád dokola,“ dodává kouč Uherského Brodu.

Severomoravané potrestali nedůslednost domácí defenzivy při bránění standardních situací v 68. a 86. minutě. Nejprve se trefil Velička, v závěru udeřil Šafner. Zaskočení Broďané už nedokázali reagovat, před nespokojeným publikem brali po remíze 2:2 jen bod.

V neúplné tabulce jsou jedenáctí, ale ještě mohou v neděli klesnout. Další zápas sehrají už v pátek ve státní svátek na hřišti Hodonína.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...