V prostorách DDM Pastelka v Uherském Ostrohu pro nás ochotní a vstřícní pracovníci společnosti připravili 20 různorodých zábavných disciplín. Od hrátek s kinetickým pískem pro nejmenší po možnost vyzkoušet si profesionální denní nalíčení, kterou si samozřejmě nenechaly ujít větší slečny. Chlapci a menší děti si přáli vymalovat obličej daleko odvážněji a další stanoviště pak obíhali jako strašidelní zombíci, zpodobněná zvířata nebo postavičky z komiksů.

Hlavní atrakce ovšem na všechny čekala až za vraty. Po absolvování pěti disciplín - potvrzené razítky v záznamovém archu - se zde děti s nadšením řadily do fronty na projžďku v sedle koně. A kdo se neodvážil, ten si krásného konika alespoň pohladil

Bylo pro nás přichystáno i bohaté občerstvení a výběr nápojů. Při rozloučení se pak děti dočkaly překvapení v podobě balíku plného dárků. Každý si odnášel nový batůžek a další potřebnosti  ze sortimentu papírnického zboží – pouzdra, sešity, bločky, svítící propisky… Děkujeme Ditipu za příjemně strávené dopoledne a těšíme se příště! 

Mgr. Květa Kovaříková, vychovatelka