Program a podmínky jsou následující:

  • každý tým uvaří guláš minimálně ze 4,5kg masa (120 kousků k degustaci veřejnosti)
  • maso může být předem nakrájené, cibule oloupaná
  • soutěžní tým si zajistí vše potřebné k vaření guláše – vařič (pokud elektrický, tak i prodlužku), hrnce, vařečky, nůž, dřevo do kotlíku, atd…
  • vzhledem k místu konání, bude vaření probíhat na elektrických vařičích, plynových sporácích (propanbutanová bomba), nebo na kotlích na dřevo
  • start vaření bude v 10 hodin – veřejná ochutnávka a hodnocení začne probíhat od 15 do 16.30 hodin, vyhodnocení bude po sečtení všech platných hodnotících lístků cca v 17 až 17.30 hodin

Zájemci o ochutnávku a hodnocení si předem koupí u obsluhy hodnotící lístek v hodnotě 100 korun, organizátor zajistí chléb, misky a lžíce. Těšit se také můžete na hodnotné ceny.

Hospůdka na hřišti ve Zdounkách 

Poslední Vrakfest letošní sezony 2022 v Brankách na Moravě.
OBRAZEM: Vrakfest v Brankách na Moravě ukončil sezonu stylově a se ctí
Šimon Ondruch, 3. místo U13 /1. zprava/.
Úspěšné tažení badmintonistů z Kunovic