Nejmladší z trojice badmintonistů Filip Ondruch nepoznal v kategorii U9 hořkost porážky. Po výhře ve skupině vystoupal bez ztráty setu v následném pavouku až k nejvyšší metě a zaslouženě se radoval z celkové výhry. V tomto roce si již po třetí stoupl na stupně vítězů, kdy v březnu vybojoval bronz na turnaji v Brně a v květnu ovládl v kategorii U9 turnaj v Olomouci.

Fara v Rudicích má nové využití.
Fara v Rudicích má nové využití. Podívejte se

Elen Ondruchová v kategorii U11 po jasné výhře ve své skupině postoupila s výbornými výsledky až do čtvrtfinále, kde pak ale nestačila na výborně hrající soupeřku Barboru Koláčkovou z klubu TJ Orlová - Lutyně. Elenka si připsala však v letošním roce skvělé 2. místo na Mistrovství ČR v kategorii U11  v Českém Krumlově a také skvělé 3. místo na turnaji z řady Kawasaki badminton tour.

Intenzivní trénink v BC Lokomotiva Kunovice přinesl ovoce i dalšímu z hráčů, a to Šimonovi Ondruchovi, který ve své kategorii U13 nekompromisně prošel svou skupinou bez ztráty setu a zastavil jej až v semifinále pozdější vítěz celého turnaje Albert Boček z oddílu TJ Montas Hradec Králové. 

Monika Ondruchová

První setkání s Malováskem.
První setkání s Malováskem. Děti v Uherském Hradišti tvořily „bublinkový strom“