Jaro jsme přečkali v bezpečné vzdálenosti jeden od druhého a v nejistotě očekávali co přinese každá další den. Milovaný Aquvapark byl kvůli nemoci pro seniory, seniorky a širokou veřejnost uzavřen v měsíci březnu.

K znovu otevření vodního světa pro širokou veřejnost došlo až 25. května 2020 a o týden později se v prostorách recepce za zvláštních podmínek sešli aktivní senioři a seniorky, kteří se již velmi těšili na svoje oblíbené cvičení, které od 2. června pokračovalo ve dvou dnech až do 30. června.

Protože v předchozích týdnech cvičení navštívilo ve dvou dnech 62 cvičenců cvičenek, rozšířilo vedení Aquaparku cvičení ještě o další den – středu. V poslední červnový den si od 11 hodin s cvičitelkou Martinou Dočekalovou přišlo své tělesné schránky protáhnout 25 spoluobčanů.

Červenec zaklepal na dveře, nastal čas dovolených, cestování, koupání a také cvičení, které se až dokonce prázdnin bude konat v úterý, středu a čtvrtek vždy od 11 hodin. Během prvních červencových dnů si přišlo do vodního světa s cvičitelkou Martinou zacvičit 40 seniorů a seniorek.

Tak neváhejte a přijďte, vždyť v kolektivu se vše snáší líp, a že zde panuje dobrá nálada, to zachytil fotoaparát. Tímto dříve narození děkuji vedení Aquaparku za zajištění prostoru k cvičení, recepčním za vlídnou tvář a přijetí a také uklízečkám, které se starají o čistotu prostor a restauraci za dobré občerstvení a pohostinnost.

Olga Švecová