Přesto, že původním povoláním byla lékařka, tak svým zjevem, talentem a profesionálním přístupem získala obdiv a uznání na československé kulturní a hudební scéně.

Ráda vzpomíná na stovky koncertů v Československu i v zahraničí,častým hostem bývala i na Moravě a Slovácku. Mezi její nejznámější hity patří  písně Slnko, Pod bielou alejou, Hrdá láska, Sprav mi jar, Lampy už dávno zhasli, Mami -blue, Sedem čiar a mnoho dalších.

Často vystupovala s Orchestrem Karla Vlacha a s ním natočila i několik známých písní a hned v počátcích své kariéry vydala v Suprapfonu své album. I dnes je nejen na Slovensku velmi populární. Jde o ženu všestranných zájmů, mezi které patří astrologie,  numerologie a láska k výtvarnému umění.

Podle jejích slov obdivuje Jožu Uprku a to byl hlavní důvod její návštěvy stálé expozice v Uherském Hradišti, o které se dozvěděla od svých přátel, kteří se zúčastnili komentovaných prohlídek organizovaných v Galerii Joži Uprky každou poslední sobotu v měsíci.

Obrazy Joži Uprky a plastiky jeho bratra Franty si s patřičným komentářem prohlédla s velkým zájmem. Se svými hostiteli se rozloučila se slovy " Brzy na shledanou, to musí vidět celá moje rodina , přátelé a známí ".

Zaslal Petr Vašát