Tematické maškarní bály už dávno nejsou výsadou dětí. S velkou oblibou je přijaly i dospělí. Nebylo tak vůbec neobvyklé potkat na bále třeba Shrečici Fionu, Rumcajse, Luka Skywalkera a další známé filmové pohádkové postavy.

Dokonalé masky vévodily mnoha loňských plesům a bálům.Dokonalé masky vévodily mnoha loňských plesům a bálům.Zdroj: DENÍK/archiv

Samozřejmě karnevaly milují také děti. Trendem posledních let se stal dívčí kostým princezny Elsy či její sestry Anny z pohádky Ledové království. Pro kluky pak převlek Ninjy nebo piráta.

Karneval Ledové království ve Sportcentru-DDM v Prostějově - 25. 1. 2020Karneval Ledové království. Zdroj: Deník / Iveta Macík Šimková

Pochlubte se svými originálními kostýmy a ručně vyráběnými maskami, které jsou neodmyslitelnou součástí každého správného převleku. Budeme rádi i za tipy a návody, jak zabavit naše nejmenší. Právě sdílené tipy se mohou stát skvělou inspirací pro další čtenáře.

Své fotografie z maškarních z let minulých, ale i nejlepší kostýmy, převleky a masky můžete posílat na e-mail: Iveta.MacikSimkova@denik.cz. Následně budou uveřejněny na našem webu i v tištěné podobě Deníku.