Provozní doba střediska je denně od 8.30 do 20.30 hodin, v pátek pak do 21 hodin. Návštěvníkům jsou k dispozici celkem tři sjezdovky a parkovací plocha pro zhruba 200 vozů. Přepravní kapacita vleků je 2500 osob za hodinu.

Jen o deset centimetrů méně sněhu leží na svahu v nedalekém Ski parku Osvětimany. Ten nabízí 400 metrů dlouhou středně těžkou sjezdovku s převýšením 98 metrů, stejně jako jednu lehčí stometrovou trať.

Tamější návštěvníky denně od 9 do 20 hodin přepraví dva vleky – pomy s regulací rychlosti, jejich přepravní kapacita je 1880 osob za hodinu. Středisko má k dispozici parkování pro zhruba 350 osobních vozidel přímo u areálu.

Stejně vysoká pokrývka zasypala také lyžařský svah na Břestku. Jeho 30 centimetrů sněhu si zájemci mohou vychutnat vždy od 9 až do 20 hodin, v pracovní dny až od 13 hodin.

Sjezdovka na Břestku má 450 metrů délky, její převýšení je 80 metrů. Návštěvníky obslouží dva jednomístné talířkové vleky a šedesátimetrový dětský vlek. Přepravní kapacita je 1200 osob za hodinu, parkovat může u svahu až 200 vozidel.

Mimo provoz zůstává prozatím Ski centrum Bílé Karpaty na Mikulčině vrchu.

„Velký svah prozatím nemůžeme spustit, protože nemáme sníh. Dokud nenapadne, s našimi zásobami vody, které jsou v té lokalitě k dispozici, se bohužel nerozjedeme. Snad se nám v letošním roce podaří tento problém vyřešit a nebudeme tolik závislí na přírodním sněhu," vysvětlil tamější provozovatel Jaromír Sýkora.

Veškerý sníh, který je na svahu Lopata k dispozici, byl podle jeho slov soustředěn alespoň na dětský svah. Ten bude proto o víkendu vždy od 9.30 hodin k dispozici pro dětí, a to zdarma. Fungovat bude rovněž tamní bufet s občerstvením.

Vůbec se prozatím nerozjede svah Štrbáň ve Strání, který je zcela závislý na přírodním sněhu, kterého je však k dispozici jen velmi slabý poprašek.