O více než 60 dětí se po celý týden staral zkušený a sehraný kolektiv pedagogických pracovníků školy. Přestože nám počasí letos nepřálo tak jako v minulých letech, absolvovali účastníci bohatý a atraktivní program plný sportování, skvělé zábavy a nevšedních zážitků, ale také netradičních akcí.

Velkým zážitkem byl například den strávený v koňském sedle na farmě manželů Piruchových v Horním Němčí, kde je uprostřed krásné přírody ustájeno 25 závodních koní.

A jako na každé olympiádě tak i na té naší byli každodenně vyhodnoceni ti nejlepší a na závěr tábora i absolutní vítězové celotýdenního soutěžení. Každý účastník soutěžení si odnesl upomínkový list se společnou fotografií a tašku plnou malých dárečků.

Velké poděkování patří všem sponzorům, kteří pomohli k zajištění bezproblémového chodu celé vydařené akce.

Tabulky sportovců, kteří za celý týden nashromáždili nejvíce bodů

Starší a mladší žáci: Petr Procházka (246 b) Martin Bařinka (229 b) Dan Bršlica (221 b) Aleš Řezníček (281 b) Jonáš Kočica (247 b) Vladimír Janků (238 b) Starší děvčata: Beáta Slavíčková (112 b) Lenka Gregorová (102 b) Karolína Jílková (94 b) Tereza Řezníčková (92 b) Zuzana Bařinková (89 b) Barbora Sedláčková (88 b).

Dagmar Mandíková