„Slovácké divadlo považuji za jedno z nejlepších divadel u nás. Jsem rád, že jsem začínal právě na jeho prknech," nechal se slyšet oblíbený herec Václav Postránecký a připomněl, že obdivuje předplatitele, kterých je víc, než má pražské Národní divadlo, kde nyní působí v angažmá.

„Předplatitelů pořád přibývá. Vypadá to, že jich bude ještě víc než loni, pokud ne, budeme se pohybovat přibližně na stejných číslech. To je vynikající zpráva," raduje se ředitel Slováckého divadla Igor Stránský a připomíná, že je to zásluha všech, kteří v divadle pracují. „Tak jak naši herci často opakují, že mají nejlepší diváky, já rád připomenu, že máme jedny z nejlepších herců," oplácí kompliment ředitel.

Počet předplatitelů momentálně roste také díky blížícím se Vánocům, mnozí totiž pořizují předplatné jako vděčný dárek pod stromeček. „Je to šest večerů v divadle za velmi příznivou cenu," připomíná ředitel Stránský s tím, že kromě finanční výhody mají diváci zaručeny stálá místa v hledišti bez toho, aniž by si je museli složitě shánět.  

Právě tolik předplatitelů pro rok 2014 má nyní Slovácké divadlo.

Na začátku října odstartovalo Slovácké divadlo prodej předplatného pro rok 2014. Z nuly se ke dnešnímu dni vyhoupli až na číslo 6556 a toto číslo narůstá každým dnem. Přeskočí loňský rekord?

Zájemcům o předplatné stačí udělat jediné. Napsat e-mail na: predplatne@slovackedivadlo.cz nebo se stavit osobně v pokladně divadla, kde dostanou zdarma katalog se všemi informacemi. S tempem, jakým se noví předplatitelé hlásí, je možné, že 4000. divák bude známý už příští týden.

Jak budeme soutěžit

Každý 2000 předplatitel získá hodnotnou cenu. Tentokrát hrajeme o exkurzi do zákulisí divadla s exklusivním hereckým průvodcem.

Ten, kdo jako první překoná loňský rekord, získá ke svému zakoupenému předplatnému další předplatné do Slováckého divadla.

Soutěž startuje již dnes, skončí 31. 12. 2013.

Zájemcům o předplatné stačí udělat jediné. Napsat na predplatne@slovackedivadlo.cz nebo se stavit osobně v pokladně divadla, kde dostanou zdarma katalog se všemi informacemi.

Pravidla internetových soutěží si můžete stáhnout ZDE