,,Každý rok se snažíme najít něco zajímavého, jak návštěvníky pobavit a potěšit. Letos to bude kromě bohatého hudebního programu, také něco pro dámy a pro děti,“ prozradil ředitel pivovaru, Miroslav Harašta.

Koncerty místních kapel odstartuje ve 13 hodin skupina Sory balancující na hraně rocku a folkloru. Na ně naváže rock-beatová kapela Sekec. Vystoupí také zpěvák z Uherského Hradiště Štěpán Urban, který nedávno vydal úspěšný debutový singl a videoklip „Candy“. Hudební program zakončí skupina Horizont z Luhačovic.

Návštěvníci se mohou těšit na širokou nabídku jarošovských piv, na čepu jich bude připraveno deset druhů. K ochutnání bude také pivní novinka Jarošovský Jura.

Festivalem diváky provede herec Slováckého divadla David Vaculík.

V pivních soutěžích bude možné vyhrát třeba vstupenky na festival Lážo plážo fest a milovníky piva jistě potěší výhra v podobě soudku piva.

Chybět nebudou ani lahodné pokrmy. Na akci se zabaví i ženy, které pivu tolik neholdují. Ty se mohou těšit na kurz o letním líčení, který na festivalu povede zkušená profesionálka Sabina Klčová.

Alexandr Vondra na 10. ročníku výstavy vín ve Starém Městě.
Alexander Vondra: Bál jsem se v Bronxu, na Slovácku nikdy
Znovuotevřená restaurace v Domě kultury v Uherském Brodě po rekonstrukci
Znovuotevření restaurace po třech letech přišlo brodskou radnici na 4 miliony