Tento Tyrannosaurus rex se totiž vydal na průzkum obchodního centra a jeho okolí. Kdo ho v sobotu zahlédl na zlínském náměstí, nemusel si dělat obavy že má úpal. Byl to skutečně on.

Předposlední den interaktivní výstavy s tématikou dinosaurů ve zlínském Zlatém jablku, přinesl dětem znovu setkání s oživlým dinosaurem.

„Že je téma dinosaurů stále atraktivním pro děti všech věkových kategorií potvrzuje i tato končící výstava. Proto ji pořádáme již potřetí a opět se ukazuje, že toto téma patří k jedněm z nejúspěšnějších,“ uvedl ředitel obchodního a zábavního centra Zlaté jablko Jiří Kratochvíl. Podle něj kromě „selfíček s napodobeninami těchto prastarých tvorů, velký ohlas sklidil oživlý dinosaurus při procházkách v centru města v úvodním víkendu. „Rozhodli jsme se proto, že dopřejeme dětem tento zážitek i v závěru expozice,“ vysvětlil sobotní dinosauří toulky ředitel obchodního centra Kratochvíl.

Ilustrační foto.
Známá firma objednávala u strážníků tank

Křik dětí, štěkot psů, smích a nepočítaně selfie. Vždyť kdo by odolal nabídce vyfotit se s dinosauřím fešákem? Sympatie lidí si určitě získal, horší to měl u psů. Joey je malý černý kříženec a rozhodně se s oživlým dinem fotit nechtěl. „Nelíbí se mu,“ usmála se za organizátory výstavy produkční a majitelka psa Joeyho Nikola Hofmanová.

„I některé děti se polekaly, když naši dinosauři zničeho nic vydali hlasitý zvuk. Ale některým dětem se právě tohle moc líbilo,“ popisovala reakce dětí Nikola Hofmanová. Většinou však měly podle ní děti pro strach uděláno. „Já ho krotím, usmíval se na hřbetu jednoho z vystavených exponátů desetiletý Tomáš. „Moc se mi to líbí a vůbec se nebojím,“ pochlubila se Viktorka Chytilová, která na končící interaktivní výstavu přijela se svými rodiči ze Vsetína.

Strážníci museli zasahovat u muže, který se veřejně ukájel poblíž jedné ze zlínských cyklostezek.
Mastruboval u cyklostezky. Nepřestal ani na výzvu strážníků