Štěstí se našim láskám lepilo na paty vlastně neustále, hned na začátku roku jsme měli strach o zoufalou Darinku Rolincovou, která se rozešla se svým Matějem Homolou, a on ještě k tomu všemu odjel na měsíční cestu po Indii. „Je to krize s hromadou otazníků pro nás oba,“ pravila Darinka, která kdysi zpívala s božským Kájou Zvonky štěstí a teď seděla v porotě Superstár. Však jste se určitě všichni dívali. Během roku pak ještě Darince ukradli auto za čtyři miliony. Chudák holka. Ještě, že se obratem auto našlo. A Homolu nemusíme litovat, stejně ho Darinka brala jenom jako dárce spermatu - tak nám to psali v Blesku.

Další chudák holkou je Bára Munzarová, to je ta dcera slavných rodičů. Rozvádí se, prý kvůli románku s jedním hercem, jenže ono to tak jednoduché nebude, její manžel se často díval na dno skleničky a Bára se už nemohla pro změnu dívat na něho. „Domů chodí nad ránem,“ řekla o něm v Blesku jedna ze seriálových hereček. Která to byla, je těžké určit, protože seriálových hereček je dnes strááášně moc - ale všecky v televizi poctivě sledujeme!
Ještě že se nemusela rozvádět Vendulka Svobodová, pamatujete? Každý den jsme dychtivě sledovali její příběh s Karlem Svobodou, kterého našli s prostřelenou hlavou. Vendulka z toho byla celá špatná, ale během letošního roku si naštěstí našla nového chlapa. A nového chlapa si našla také modelka Petra Faltýnová. Neznáte ji? No, začala chodit s hercem Jiřím Langmajerem, švihák, štíhlý, vysoký - po pěti měsících od její svatby se potkali. Bylo to drama na celý rok, každý týden jsme byli zvědaví, co nového se kolem ní přihodí. „Musí to mít pořád,“ prozradil deníku Aha pikantnosti z její ložnice jeden z jejích exmilenců. Nechtěl být ale jmenovaný, protože, jak deník píše, je ženatý. Petruška navíc nyní prožila krušné Vánoce - přesně tak nám to napsali v novinách. Krušné Vánoce prožila proto, že se stěhovala do nové vily za Prahou. S kým? Samozřejmě se svým manželem. Nejhorší rok ale určitě prožila Ivetka Bartošová s Jirkou Pomeje. To by bylo na dlouhé povídání, četli jsme o nich skoro každý den. Na jaře se sice oba chystali do Thajska a tvrdili, že o nich celý rok neuslyšíme, ale naštěstí to nebyla pravda. Oddechli jsme si. Co bychom jinak četli? Ke konci roku teda do Thajska odjel jenom Jirka, prý si tam jel číst knížky, protože Iveta mu dala kopačky. Už se ale vrátil a my se nemůžeme dočkat dalších informací o jejich životě. Hlavně musíme poslat Ivetce hlasy do TÝ TÝ, loni dostala tolik hlasů, že vyhrála! Ta byla šťastná i s Arturem! To je její syn, na jehož výchovu dohlíží sociálka.

Tak, vážení čtenáři těchto mých pravidelných sloupečků ve Slováckých novinách, to byl jen malinkatý výčet bulvárních zpráv za rok 2009. Přece jen jsem chtěl své psaní na konci roku trošku odlehčit, byť je překvapující, jak moc lidí v novinách a televizi tuto žumpu sleduje. Ať tedy v tom roce následujícím potkáváte co nejvíce osobností a co nejméně celebrit. A samozřejmě – hlavně zdravíčko, milí čtenáři.

Autor tvoří internetové stránky www.slovackoDNES.cz

Radek Bartoníček