„Když vyjížděl od benzinové čerpací stanice směrem k ulici U Korečnice, nedal přednost projíždějícímu autobusu, do kterého narazil. Motocyklista utrpěl zranění, které mu přivolaní záchranáři ošetřili na místě. Nikdo jiný zraněn nebyl,“ uvedla mluvčí uherskohradišťské policie Milena Šabatová. Škoda je vyčíslena na devadesát tisíc korun.

Ve stejný den odpoledne havaroval v Chřibech dvacetiletý řidič vozidla značky MG. Muž jel směrem na Uherské Hradiště a zřejmě vysoká rychlost zapříčinila, že při průjezdu levotočivé zatáčky dostal smyk. „Poté narazil do silničního označníku a travnatého břehu, ale naštěstí nebyl zraněný. Škoda se odhaduje na 105 tisíc korun,“ popsala nehodu policejní mluvčí.

O den později vlivem únavy upadl do mikrospánku pětasedmdesátiletý řidič fabie. Mezi Bystřicí pod Lopeníkem a místním motorestem najel s vozidlem vpravo na svodidla a poté havaroval do příkopu. Zkouška na alkohol vyšla negativní, i tato nehoda se obešla bez zranění. 

Pětačtyřicetiletý muž v neděli 10. září dopoledne mezi Rasovou a obcí Komňa nezvládl průjezd pravotočivé zatáčky a havaroval
Dva cyklisté skončili po pádech v nemocnici