Dvacetiletý muž za volantem Renaultu jel od Uherského Brodu, a ve chvíli, kdy projížděl pravotočivou zatáčkou, ohrozil ho v protisměru jedoucí prozatím nezjištěný řidič, předjíždějící nákladní auto. Mladík, aby zabránil střetu, strhl řízení, čímž se dostal na mokré silnici do smyku a vyjel mimo ni. Tam narazil do keřů, přičemž utrpěl lehké zranění. Předjíždějící řidič, který ho ohrozil, z místa ujel. Škodu na autě předběžně odhadli na 40 tisíc korun.

V půl čtvrté odpoledne vyjížděli dopravní policisté do uherskobrodské ulice Soukenická, kde si devětadvacetiletý muž zaparkoval před dům dodávku. Tu mu ale vzápětí naboural nějaký nepozorný řidič. „K nehodě mělo dojít během patnácti minut před druhou hodinou odpoledne. Škoda na dodávce je patnáct tisíc korun," sdělila mluvčí policistů v Uherském Hradišti Milena Šabatová.

K té samé situaci došlo v Traplicích kolem osmnácté hodiny, kde ve vjezdu rodinného domu stálo Mitsubishi. „Prozatím neznámý řidič nezvládl průjezd pravotočivou zatáčkou a vyjel vpravo mimo silnici, kde naboural do zaparkovaného auta. V tomto případě vznikla majiteli desetitisícová škoda," konstatovala Milena Šabatová. Všechny tři nehody jsou podle ní nadále v šetření. Viníkům hrozí pokuta až do pěti tisíc korun včetně přičtení sedmi „trestných" bodů. „Pokud by měl někdo jakékoliv informace týkající se některé z uvedených nehod, ať je sdělí na telefon 974 678 254 případně na tísňovou linku 158," doplnila policejní mluvčí.