Podobně to vnímá další z herců úspěšného uherskohradišťského ansáblu David Macháček, jenž navíc už dvakrát povzbuzoval Štěpána Urbana přímo v soutěžním publiku. Televizního finále se s rodiči a sestrou Štěpána Urbana zúčastnil už podruhé také herec Slováckého divadla David Macháček. „Bylo to úžasné. Štěpána obdivuji a skláním se před jeho výkony i schopností ustát ten tlak. Už se těším na velké finále v neděli, kde mu budu opět osobně fandit," prozradil David Macháček Slováckému deníku.

O vítězi SuperStar rozhodnou příznivci trojice poslední tří účastníků svým hlasováním v neděli 6. prosince večer. Štěpánovými soupeři budou Emma Drobná a Pavol Kovalíček.

V uplynulém, předposledním kole Štěpán Urban uchvátil porotu oběma precizně zazpívanými skladbami. Její členové mu vysekli poklonu i za výběr skladby Wish You Were Here od legendárních Pink Floyd. „Z tvého zpěvu jsem cítil smutek, bolest, naději, prostě všechno, co tato písnička má obsahovat. Bylo to absolutně skvělé. Já doufám, věřím tomu, že se dostaneš do finále, kde tě strašně chci vidět," rozplýval se Ondřej Soukup.

Slovy chvály nešetřil ani většinou odměřený porotce Pavol Habera. „Jsem rád, že prostřednictvím tohoto programu se i vaše generace, dětičky, dozvídá o výborné kapele Pink Floyd, na které jsem vyrůstal já i mnoho dalších muzikantů," prohlásil Habera. Štěpán Urban pak přiznal, že kapelu Pink Floyd poznal skrze své kamarády. „Moc se mi ta muzika zalíbila a má něco do sebe," vysvětlil mladý Hradišťan svůj výběr skladby Wish You Were Here.

Související

Hradišťan Štěpán Urban „dostal" porotu SuperStar hitem od Nirvany

Student velehradského gymnázia Štěpán Urban září v SuperStar

Hudebník Štěpán Urban: Kytaru jsem zdědil po sestře