Po prohře s Kometou Úvoz, zaznamenali důležité vítězství na ledě Orlové a stále tak mají na dosah elitní osmičku, která zaručuje klidnou druhou polovinu sezony.

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - KOMETA ÚVOZ 2:5 (1:1, 0:2, 1:2)

Utkání rozhodla druhá třetina. Domácí neproměnili své šance a vlastními chybami navíc soupeři nabídli rozhodující náskok. „Doma nám to prostě nejde. Na klucích je vidět, že strašně chtějí, jenže z přemíry snahy dělají chyby,“ vystihl trenér Tibor Janás.

Branky domácích: Jurík, Kočí. Uh. Hradiště: Hubáček - Lažek, Polák, Černý, Urbanec, Rozhon, Beneš - Burša, Kočí, Jurík - Janás, Pudelka, Lenkovič - Zderčík, Novotný, Janeba - Kovalovský.

ORLOVÁ - UHERSKÉ HRADIŠTĚ 6:2 (1:0, 2:1, 3:1)

Hosté postupně odskočili na 1:3 a 2:4. Domácí se sice pět minut před koncem přiblížili na rozdíl jediné branky, pak ale gólem do prázdné branky stvrdil výhru Hradišťských Přemysl Kočí. „Důležitá výhra s dalším kandidátem na první osmičku,“ pochvaloval si trenér Tibor Janás.

Branky hostí: Janeba 2, P. Burša, Novotný, Kočí. Uh. Hradiště: Machálek - Lažek, Polák, Černý, Urbanec, Rozhon, Studený - Burša, Kočí, Jurík - Janás, Pudelka, Lenkovič - Zderčík, Novotný, Janeba - Kovalovský. Trenér: T. Janás.