V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
Mazanec upečený podle přiloženého receptu.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch
V hlavní budově Slováckého muzea tentokrát návštěvníkům zručné kuchařky předváděly, jak se dělají tradiční velikonoční pokrmy v podobě jidášů a mazanců.
Zdroj: Deník / Trubačík Vojtěch