„Výsledek vypadá moc pěkně, bylo to ale strašně těžké utkání. Soupeř byl hlavně směrem dopředu velice nepříjemný," podotkl trenér slovácké rezervy Zdeněk Botek.

1.FC SLOVÁCKO B – VELKÉ MEZIŘÍČÍ 3:0 (1:0)

Výhrou nad Velkým Meziříčím potvrdili modrobílí triumf z Kroměříže a v tabulce MSFL si výrazně polepšili, když nejenže poskočili na jedenácté místo, ale především se výrazně vzdálili sestupovým příčkám.

„Je to příjemné. Ještě před čtrnácti dny jsme byli dole, teď je to veselejší. Dík dnešní výhře jsme přeskočili dva soupeře, důležité ale bude, jak zvládneme další zápas v Mohelnici, kde bychom chtěli poslední výsledky potvrdit," nechal se slyšet Zdeněk Botek.

Béčko Slovácka nasměroval k triumfu ve 33. minutě Břečka, který prudkou hlavičkou uklidil do brány Sadílkův centr.

„I za stavu 1:0 to ale bylo pořád na vážkách, soupeř byl nebezpečný. Velice důležitá byla druhá branka, po které jsme se uklidnili," všiml si kouč Slovácka.

I ve druhé trefě měl prsty, respektive kopačku, Sadílek. Tentokrát našel ve vápně Zajíce, který přeloboval gólmana Invalda. Přihrávkový hattrick Sadílek završil dvě minuty před koncem utkání, kdy se po jeho rohovém kopu opřel do balonu Kovář a stanovil konečný výsledek.

„V posledních dvou zápasech jsme dali deset gólů, na klucích je vidět, že se psychicky zvedli a v koncovce mají větší sebevědomí," pochvaloval si po utkání Zdeněk Botek.

Branky: 33. Břečka, 58. Zajíc, 88. Kovář. Rozhodčí: Vojkovský – Duda, Trigas. ŽK: Smejkal, Krejčí, Dolejš (vš. Vel. Meziříčí). Diváků: 115. 1.FC Slovácko B: Nemrava – Chvátal, Břečka, Suchý, Mareš – Hlúpik, Galuška (84. Prajza), Dramé, Valenta (81.Ťok), Sadílek – Zajíc (72. Kovář). Trenér: Botek. (ms)