„Víte, už tento trest byl podle mého názoru neoprávněný. Já mohu jen doufat, že se teď mou červenou kartou budou zabývat se stejnou důsledností a že třeba tentokrát dají za pravdu mně a očistí mě,“ věří záložník Slovácka, který je přesvěčený, že ho soupeř fauloval.

„Po narážečce s Doškem jsem chtěl hned střílet, jejich hráč ale proti mně vystoupil, tak jsem si to hodil kolem něj. On šel do skluzu a trefil mi nohu. Bylo to ještě před šestnáctkou a já jsem mohl jít do šance, tak proč bych filmoval,“ dušoval se se Ladislav Volešák.

Jestli jej stoper Baníku Jozef Adámik fauloval, a nebo čeká na špílmachra Slovácka další trest, to zřejmě rozsoudí až disciplinární komise.

„Do zápisu jsme dali námitku. Hráči, kteří u toho byli na hřišti, tam viděli kontakt. Bohužel všechno, co teď řeknu, bude použito proti mně. I předchozí verdikt disciplinárky byl takový, že ke kontaktu došlo, ale přesto Láďu potrestali. Takže ono až tak nezáleží na tom, jak to bylo, ale jak rozhodne disciplinární komise,“ poznamenal rezignovaně trenér Slovácka Miroslav Soukup.

Z Ladislava Volešáka se tak během pár dnů stal s trochou nadsázky největší simulant ligy.

„Možná v minulé sezoně jsem dostal za simulování jednu žlutou kartu, ale jinak jsem s tím nikdy problémy neměl. Snad se této blbé nálepky co nejdříve zbavím. Zvlášť když mám čisté svědomí,“ přeje si sedmadvacetiletý záložník.