O druhé místo se strhl velký boj, po sečtení bodových zisků ve všech třinácti kolech totiž Václav Buš a Miroslav Zapletal získali shodně 67 bodů. O konečném pořadí musela rozhodnout Supertrefa. Ze třinácti pokusů v jednotlivých kolech byl blíže než jeho soupeř osmkrát Václav Buš, takže mu náleží odměny za druhou příčku dárkový koš Hamé. Třetí Miroslav Zapletal obdrží dárkový balíček s vínem a fotbalovým míčem.

Jako tradičně upozorňujeme, že výsledky nejsou oficiální. Všichni soutěžící mají do pátku 15 hodin prostor na podání případných protestů či reklamací. Oficiální výsledky vyjdou příští úterý.

A ještě jeden oceněný vítězem 13. kola se stal Radek Oškrkaný. Ten posbíral stejně jako další dva soutěžící osm bodů, měl ale nejpřesnější odhad v Supertrefě. Jeho tip, že ve vybraných deseti zápasech padne 31 gólů, se nejvíce přiblížil skutečnému počtu 34 nastřílených branek. V redakci Slováckého deníku se tak může zastavit pro odměnu v podobě kartonu 24 piv Holba.

Důležité upozornění pro soutěžící: v krajských soutěžích se při nerozhodném výsledku kopou pokutové kopy, pro výsledky Tip ligy bude ovšem směrodatný výsledek dosažený po devadesáti minutách hry. Stejně tak nebudou do Supertrefy započítávány rozdílové góly dosažené z penalt.

Jakékoliv dotazy či reklamace můžete psát na e-mail michal.sladky@denik.cz nebo volat na tel.: 724 965 026.