O pohár se mělo poprvé v historii utkat pět mužstev, jenže Zlín nedorazil, a tak musel být turnaj přelosován. Slovácká nastoupila oslabená o kvarteto Hlahůlek, Soviš, bratři Litošové a na jejím výkonu to bylo znát. Důležitým faktorem byl rovněž nepovedený start. Domácí totiž nezvládli úvod zápasu s Vítkovicemi a tříbrankové manko už nedokázali smazat.

Po porážce 4:6 si sice v následném duelu smlsli na Olomouci, které nasázeli osm branek, to však bylo z jejich strany vše. Před závěrečným duelem se suverénní Trnavou bylo jasné, že prvenství může Kadlecovi a spol. zajistit jen tříbranková výhra. To se však ukázalo být nad jejich síly. Slovenský tým v hradišťské sportovní hale totiž kraloval, domácí jasně přehrál 5:1 a se stoprocentní bilancí mohli jeho hráči pozvednout nad hlavu pohár pro vítěze. Na Slováckou nakonec zbyla až třetí příčka, přeskočily ji totiž Vítkovice.

Konečné pořadí: 1. Trnava, 2. Vítkovice, 3. Uh. Hradiště, 4. Olomouc. Výsledky Slovácké Slavie: - Vítkovice 4:6 (Bouřa 2, Kadlec, Palčík), - Olomouc 8:3 (Ježek 3, Bouřa 2, Kadlec, Kromsián, Flašar), - Trnava 1:5 (Melichárek). Uh. Hradiště: Barcuch - Uhlíř, Bouřa, Melichárek, Kadlec, Valčík, Ježek, Kromsián, Palčík, Botek, Flašar.