„Karolínu jsem požádal o ruku 19. ledna. Svatba byla v Buchlovicích na zámku první sobotu v červnu, potom jsme se přesunuli do Uherského Hradiště na hotel Slunce, kdy byla svatební hostina," prozradil ofenzivní hráč, který příští měsíc oslaví třicáté narozeniny.

Jako předkrm se servírovala paštika, následovala klasická knedlíčková polévka. Na hlavní svatební menu se podávala vepřová panenka s opečeným bramborem a dijonskou omáčkou.

„Všechno klaplo skvěle, obřad ani hostinu jsme si nemohli vynachválit," povídá spokojeně čerstvý novomanžel.

Slavnostní obřad si nenechalo ujít několik známých hostů, hlavně z řad fotbalistů. V zástupu gratulantů bylo i několik současných nebo bývalých spoluhráčů. „Pozval jsem Milana Kerbra, Petra Reinberka a přišli i kluci ze slovenské Senice, kde jsem dříve působil," hlásil Diviš už z italských Benátek. „Momentálně jsme v Itálii na svatební cestě, po Benátkách máme v plánu ještě Florencii a Řím."

Fotbalisté Slovácka se po dovolené sejdou ve čtvrtek 16. června. Poprvé se také setkají s novým koučem Stanislavem Levým. Jaroslav Diviš, ale nad novou sezonou zatím moc nepřemýšlí.

„Přiznám se, že jsem měl plno starostí se svatbou, momentálně si chceme užít svatební cestu. Na ligu ještě nemyslím," řekl upřímně novopečený ženáč.

Zatímco nejlepší kanonýr Slovácka nad letní přípravou ještě nepřemýšlí, tak krajní bek Patrik Šimko už je v očekávání nového kouče.

„Neznám ho, ale otec i švagr o něm mluví jako o bývalém kvalitním fotbalistovi. Jsem zvědavý, co nového do mužstva přinese. Už se těším na novou sezonu, pomaličku mně začíná chybět ten kolotoč tréninků a zápasů," říká obránce, který strávil část dovolené na Kanárských ostrovech. „Byl jsem s přítelkyní osm dní na Tenerife, zbytek volna jsem byl doma. Během roku se domů moc nedostanu, tak jsem si chtěl užít rodinu," hlásí rodák z obce Kanaš u Prešova.

V podobném duchu se vyjádřil i Matěj Biolek. „Zatím plním individuální plán, který jsme vyfasovali, ale balon už mně začíná scházet. S novým trenérem asi přijdou nějaké změny, čekám, že se budou lišit i tréninky," předpokládá záložník Slovácka, který strávil dovolenou na jihu Evropy. „Byl jsem s přítelkyní v Řecku, momentálně jsem doma ve Frýdku – Místku," prozradil na závěr.