„Zápas vyzněl jednoznačně pro nás. Měli jsme spoustu další šancí, je jen škoda, že jsme nepřidali další branky. Byly tam další tři tutovky, které měli skončit gólem. Ale celkově jsme odehráli v Jihlavě velmi dobrý zápas," pochvaloval si dvoumetrový útočník.

To gólmanský veterán zažíval úplně jiné pocity.

„Dneska jsme si nezasloužili vůbec nic. Jsem z toho hodně rozzlobený. Neřekl bych, že nás Slovácko zaskočilo. Největším problémem bylo, že jsme na hřišti neodevzdali to, co by se slušelo a patřilo na první ligu. Pokud se budeme podobnou hrou prezentovat i nadále, je ztráta bodů se Slováckem velký zádrhel. A budou další…," nebral si servítky Jaromír Blažek.

Že byl ve dvou přímých minisoubojích s Liborem Doškem úspěšnější, dvaačtyřicetiletému brankáři náladu nevylepšilo. „Na hřišti jsem se s ním nebavil a vůbec jsem neřešil, kdo střílí. Hlavně jsem chtěl pomoct týmu," odbyl dotazy novinářů na duel s někdejším spoluhráčem z pražské Sparty.

Libor Došek byl sdílnější.

„Už jsem ani nedoufal, že proti sobě ještě nastoupíme. Ale Bláža tady bude do nějakých pětačtyřiceti padesáti, zatímco já maximálně rok," smál se nejlepší střelec Slovácka.

„Bylo to příjemné, zavzpomínali jsme si. Sice jsem mu nedal gól, ale vyhráli jsme, to je nejdůležitější," dodal Libor Došek, podle kterého byla výhra jeho týmu naprosto zasloužená.

„S Jabloncem se nám nepovedlo skoro nic, hráli jsme zakřiknutě. Oproti tomu v Jihlavě jsme měli v první poločase jasnou převahu, ve druhém jsme zápas rovněž kontrolovali. Navíc jsme měli další šance, takže zasloužené tři body pro nás." (ms)