SKUPINA A

KELČ – VIGANTICE 2.3 (2:1)

Dobře rozehrané utkání proteklo domácím Kanárkům v závěru doslova mezi prsty, kdy neodolali nátlakové hře Vigantic. „Vybudovali jsme si poctivou hrou dvoubrankové vedení. Dali jsme dvě slepené branky, kdy jsme dobře odebírali soupeři míč a vyráželi do rychlých brejků. Hodně nás ovlivnila inkasovaná branka do šatny, ale i tak jsme měli z kraje druhého poločasu dvě velké možnosti, jak zápas rozhodnout. Nestalo se a postupně jsme se nechali soupeřem zatlačit. I nezkušeností některých hráčů jsme v závěru neodolali tlaku soupeře a tento zápas se stal pro nás smutný příběhem, kdy jsme mohli získat alespoň jeden bod,“ řekl k utkání trenér Kelče Daniel Šulák.
„Prvních dvacet minut zápasu bylo vyrovnaných, pak jsme byli lepší na míči. Paradoxně jsme inkasovali dvě skoro náhodné branky. Pomohla nám branka do šatny. Přežili jsme dvě obrovské možnosti soupeře z kraje druhého poločasu, kdy nás podržel brankář Jirka Slovák a pak jsme již byli lepším celkem. Tři body jsme vydřeli v závěru, ale máme je po zásluze,“ řekl trenér Vigantic Zdeněk Hoffmann.

Branky: 38. a 40. Matějka – 45. Juřica, 83. Marek Macíček I, 89. Václavík.

BRUMOV B – KATEŘINICE 3:1 (2:1)

Ve vyrovnaném zápase se chleba lámal prvních dvacet minut druhého poločasu, kdy snaživí hosté sahali minimálně po vyrovnání, ale třetí branka následně v jejich síti vše vyřešila.
„Hned v úvodu šel sám na branku Peredarjuk, ale neproměnil. Následně jsme inkasovali první branku. Po faulu na Pfeilera proměnil penaltu Doležel. Dali jsme si však nešťastnou vlastní branku, kdy míč po přímém kopu tečoval do vlastní branky Bětík. Do druhého poločasu jsme měli velmi dobrý vstup a dvacet minut jsme soupeře přehrávali. Nedali jsme dvě šance a následná třetí branka v naší síti nás položila,“ řekl k utkání vedoucí mužstva Kateřinic Jiří Kuzník starší.

Branky: 5. Chuchma, 23. vlastní, 73. Kubiš – 18. Doležel.

NEDAŠOV – ZUBŘÍ 4:2 (2:0)

V Nedašově se zase děly věci. Hostující Zubří přišlo o vyloučeného brankáře Blablu, mezi tyče šel hrající manažer Robert Jurajda a dokonce chytil následnou penaltu. To ale nebylo všechno. „Zaspali jsme úvod zápasu a inkasovali branku. Ve 12. minutě byl na červenou kartu faulovaný Vokáč, který míč ještě předal Drdovi, který mohl jít sám na branku. Nejen, že nebyl vyloučen domácí hráč, ale rozhodčí nám vzal i výhodu. Následně chytil míč na druhé straně do rukou náš brankář Blabla a chtěl ho vyhodit. V tom mu bránil domácí hráč. Rozhodčí stál od přestupku na 25 metrů a já za ním. Ani jeden jsme to nemohli vidět, ale najednou domácí hráč s řevem leží na zemi. Brankář Blabla dostává červenou kartu. Apeloval jsem na rozhodčího, ať se poradí s asistentem, ale ten řekl, že si to rozhodne sám. Do branky jsem šel já, protože jsme náhradního brankáře Randuse neměli. Penaltu jsem chytil a do poločasu ještě dvě šance domácích. Škoda, že jsme nedali šanci Václavem Krupou a před přestávkou dostali druhou branku. Ve druhém poločase jsme bojovali. René Krupa s Vokáčem nedali další šance. Otevřeli jsme to. Po chybě v obraně jsme inkasovali potřetí. Donutili jsme soupeře k vlastní brance a sahali po dalším snížení. Čtvrtá branka to zlomila. Byl to divoký zápas,“ řekl k utkání hrající manažer Zubří tentokrát v roli brankáře Robert Jurajda.

Branky: 5. a 70. Macháč, 42. Šenkeřík, 82. Fojtík – 75. vlastní, 88. Vokáč.

NEVŠOVÁ – VAL. PŘÍKAZY 3:1 (1:1)

Hosté měli příliš mnoho absencí a smůly, aby mohli pomýšlet na lepší výsledek.
Do utkání domácí vstoupili bez dvou hráčů základu, nicméně začali aktivně a vytvořili si hned dvě šance a nastřelili tyč. Soupeř bojoval a podařilo se mu po nedůslednosti v obraně jít ve 25. minutě do vedení. Nevšová kontrovala před přestávkou, kdy se trefil Beňo.
Druhá půle začala tlakem domácích, za což byli odměněni obratem ve skóre po hodině hry a střele Tomšů. Následoval drtivý tlak, soupeř se těžko oklepával z obdržené branky a Michal Gabko po svém samostatném průniku rychle zvýšil na 3:1. Nevšové narostla křídla a dokonce přidala čtvrtou trefu, kterou ale sudí po vzájemné domluvě neuznali. I tak ale domácí výhru v poklidném tempu kontrolovali.
„Někteří hráči na utkání z mnoha příčin nedorazili. K tomu musel odstoupit pro otřes mozku Lukáš Vaculka a Martin Nikolén nemohl dorazit na začátek zápasu. Dvanáct minut po přestávce nám rozhodčí upřel pokutový kop. Rozhodly po hodině hry dvě slepené branky. Soupeř hrál rychlý a důrazný fotbal, ale i tak jsme tady nemuseli prohrát,“ řekl k utkání trenér Valašských Příkaz Josef Miklas.

Branky: 42. Beňo, 60. Tomšů, 62. Gabko – 26. Sedlačík. Rozhodčí : Machač, 100 diváků. Nevšová: Konečný - Beňo, Kuric, Foltýn, Vlachynský, Stratený, Večeřa, Vašička, Gabko, Tomšů, Šmigura. Střídali: Fuksa, Hyžík Jan. Valašské Příkazy: Valčík - Vaculka, Smilek, Ptáček, Ryza, Gargulák, Vobořil, Valčík, Sedlačík, Polách, Číž. Střídali: Chovanec, Nikolén.

PODLESÍ – VIDČE 2:3 (1:2)

Domácí mají na úvod sezony nebývale velkou marodku. „Pavel Blažek má od minulého zápasu se Zubřím a zákroku Roberta Jurajdy zlomené žebro. Dále nám chybí Křižan a Košut. Ve 30. minutě se zranil Adámek a se střevní chřipkou musel nastoupit Zetek. Do toho je Stolař na dovolené. To muselo ovlivnit zápas,“ vysvětloval důležitý faktor domácí porážky s Vidčí trenér Podlesí Michal Borák a k průběhu zápasu řekl: „Byli jsme do 15. minuty lepším celkem a šli jsme do vedení. Pak jsme začali dělat chyby v obraně a soupeř ze dvou penalt zaslouženě otočil vývojem zápasu. Ve druhém poločase jsme měli tlak a dvě šance. Z první střely nás ale Vidče přibrzdilo třetí brankou. Ještě jsme dali kontaktní gól, ale závěrečný tlak nepřišel. Nevypadá to, že by se měl někdo uzdravit, jen na zápas do Slušovic se z dovolené vrátí Stolař. Musíme se s tím poprat,“ nabádá trenér Podlesí Michal Borák

Branky: 5. Bělocký, 81. Petřvalský – 31. Urban, 38. a 79. Vala.

VLACHOVICE - SLUŠOVICE 0:4 (0:3)

O osudu utkání rozhodli fotbalovější a důraznější hosté během půlhodiny, kdy třemi góly zcela otupili snahu Vlachovic. Ty sice po změně stran přidaly a díky polevení soupeře vyrovnali hru, přesto poslední čtvrté slovo měli deset minut před koncem lepší hráči Slušovic.
Branky: 8. Burša, 20. Dobeš, 24. Janků, 80. Zbranek. Vlachovice: Bodlák - Pekárek, Milch, Kupčík, Kováč, Míča, Šimoník, Bursa, Fojtík, Hovězák, Trčka. Střídali:Stružka, Vizvári. Slušovice: Kučera - Čuřík, Klečka, Bořuta, Dobeš, Janků, Čunek, Zedníček, Povolný, Zbranek, Burša. Střídali: Kurtin, Večeřa, Poslušný.
Utkání Val. Meziříčí B – Val. Klobouky bylo odloženo pro nezpůsobilý terén na 28. září v 15:30 hodin.

1. Nevšová 3 3 0 0 0 14:6 9
2. Slušovice 3 2 1 0 0 8:3 8
3. Brumov B 3 2 0 0 1 7:4 6
4. Vigantice 3 2 0 0 1 9:8 6
5. Vlachovice 3 2 0 0 1 5:7 6
6. Val. Příkazy 2 1 0 0 1 8:3 3
7. Val. Meziříčí B 2 1 0 0 1 7:7 3
8. Nedašov 2 1 0 0 1 6:6 3
9. Podlesí 3 1 0 0 2 6:7 3
10. Zubří 3 1 0 0 2 6:7 3
11. Vidče 3 1 0 0 2 4:6 3
12. Kelč 3 1 0 0 2 6:10 3
13. Kateřinice 3 0 0 1 2 4:8 1
14. Val. Klobouky 2 0 0 0 2 2:10 0

SKUPINA B

BUCHLOVICE - OŘECHOV 2:3 (2:1)

Domácí utrpěli smolnou porážku. Snad i proto, že se jejich hrající trenér David Křiva den předtím ženil a na oslavě byla větší část základní sestavy. Přitom vyrovnaný duel zahájili výborně. Po deseti minutách hry šli do vedení a třebaže soupeř Kowalíkem rychle vyrovnal, další odpověď Buchlovic byla rychlá Belant zajistil domácím poločasové vedení. „V první půli jsme ještě nedali další dvě tři šance. Škoda,“ posteskl si Josef Křiva, nyní asistent trenéra domácích. Buchlovice nezachytili nástup druhé půle, kdy nejprve Rezek po rohu hlavou vyrovnal, aby na spálené šance Ondici a Dufka odpověděl Ořechov zvratem ve výsledku. „Z neobratnosti plynoucí zbytečný faul ve vápně potrestal z penalty Kowalík. Ve zbytku času se již hrálo mezi vápny a pozorně hrající soupeř již hrozil jen z brejků. Bohužel vyrovnat se nám nepodařilo,“ zamrzelo Křivu.

Branky: 10. Huráb, 19. Belant - 11., 50. (pen.) Kowalík, 47. Rezek. Rozhodčí: Mikula150 diváků. Buchlovice: Pavela - Hostinek (46. Mikula), Tomešek (46. Pientok), Křiva, Kunc, Dufka, Huráb, Belant, Kořínek, Hančík, M. Ondica. Ořechov: Kuchař - Váňa, Pavlíček, Borusík, Kolařík (86. Sklenka), Rezek, Flašar (75. Březina), Kowalík (81. Zukič), Hlúpik, Malůš, Trlida.

NIVNICE - DOLNÍ NĚMČÍ 2:0 (1:0)

Prvotní střelecký pokus měl na svých křuskách hostující Poruban, ale dopadl stejně, jako domácí Holboj. V 11. minutě následující měli domácí Nivničané první vyloženou šanci. Obránce R. Jančář poslal dlouhý míč na V. Veleckého, ale ten si asi vzal obě levé kopačky a ve vyložené šanci selhal. Ve 13.minutě kopíroval brankovou čáru od praporku po malé vápno S. Josefík a brankář Škařupa vyrazil míč koleny zpět do hry. Z protiútoku hostí nás málem omívali, protože nebezpečný Poruban polocentrem-polostřelou o chlup minul zadní týč naší branky. Kolem dvacáté minuty jsme na pár okamžiků vyšuměli a více ze hry měli hosté, ale nic kloudného navynalezli. Snad jenom střelu Porubana ve 27.minutě, ale s tou se seznámil náš brankář F. Hladiš a všem dal najevo, že z takových pokusů má doktorát. Na probuzení našich fotbalistů to stačilo a ve 32.minutě ukončili divácké čekání na gól. Z. Kostelník vyválčil před velkým vápnem míč, aby jej expresní službou nabídl V.Veleckému, který z pravé strany prostřelil Škařupu - 1:0. Ve 36.minutě napálil balon hostující M. Krchňáček a jenom o fous minul naši svatyni. Za chvíli jsme ještě hodlali zapsat nezapomenutelné umělecké dílo v podání dvojice V. Velecký, S. Josefík, ale prvně jmenovaný vyprodukoval při situaci dva na jednoho přihrávku na paty hodnou malého chlapce…Ve 43.minutě měl po kombinaci na hraně velkého vápna gól na noze náš M.Holboj, ale branku minul a to už jsme viděli i slyšeli, že to v naší ofenzívě skřípe jako ve starém mlýně. V přestávce se z obou kabin ozývalo obvyklé kdyby, třeba, uvidíme, když, tak by…zatímco v ochozech panoval klid, který toto sousedské derby už nějaký rok provází.

Druhý poločas začali lépe hosté. Lépe co se týká šancí. V 50.minutě střílel po dlouhém autu nad P.Tinka a v 52.minutě tentýž hráč po centru R.Krchňáčka znovu hlavou jenom vedle. Nezodpovězenou otázkou zůstane jestli se kvůli takovým zahozeným šancím oplatí platit členský přísvěk FAČRu. V 54.minutě byl v hlavní roli S.Josefík a jeho střela z voleje ze čtrnácti metrů. Náš útočník má ovšem po dopoledním dešti vlhký střelecký prách a brankář hostí zůstal klidný. V 58.minutě poslal míč ze strany hřiště do vápna M.Holboj, ale dotírající V.Velecký byl u míče později než Škařupa, zasáhnuvšiv sice nefotbalově, leč účelně. Po rovné hodině hry uvedli poprvé míč do provozu hosté od rohového praporku a následný nepřesný manévr Šmehlíka nás přece jenom malinko vyděsil. Triko hostí oblékajíc T.Stojaspal kombinoval se spoluhráči v 67.minutě děje, ale po jeho ráně můžeme říct, že v této disciplíně neobstál. V 70.minutě demonstroval svoji kuráž a odvahu V.Velecký, ale při zakončení byl tvrdě atakován ve velkém vápně a podle toho koncovka dopadla (někteří budou tvrdit, že byl sestřelen a dejme tomu, že lhát nebudou). Po tomto aktu hosté vyslali na zteč i obránce počali hru na riziko. Toto chvíli fungovalo a zajímavé byly zejména naše standardní situace, při kterých stálo na půlící čáře nezřídka i pět bojovníků ve žlutém dolněmčanském hávu. V 78.minutě mohl vabank hru hostí ztrestat M.Holboj, což se sice po nádherné střele z pětadvaceti metrů nekonalo, ale potlesk zněl ještě dlouho, neboť míč míjel víko bramky o pověstné chloupky. Obrana hostí však i při této aktivitě našich odmítla kapitulovat a svým úsilím už byla vyloženě otravná. Ale jenom na chvíli, jelikož v 80.minutě došlo ke kuriózní situaci, když na půlící čáře udržel míč T.Jurča do samostatného úniku poslal hned čtyři (!) naše forvardy. Ano, na hostujícího brankáře skutečně běželi čtyři naši hráči a i když to po chvíli jeden vzdal tak se pořád jednalo o tisíciprocentní šanci rozhodnout utkání. Z.Kostelník měl na výběr a k zakončení si vybral J.Máčalíka, kterého šance oslovila natolik,že jí levou nohou z úhlu nepohrdl - 2:0. Ani jsme si tento krásný okamžik nestačili vychutnat, když po tomto gólu došlo k prvnímu nedorozumění v tomto derby. Hosté budou stát za svým, že na půlící čáře došlo k faulu na M.Stojaspala a naši hovoří o férovém souboji o míč. Hráč hostí však nedohrál a branka platila.

Branky: 32. Velecký, 80. Máčalík. Rozhodčí: Schürmacher, 300 diváků. Nivnice: F.Hladiš - Michalec, Ligas, P.Hladiš, Jančář - Holboj (79.Jurča), Kryl, Kostelník, J.Máčalík (87.Ryšávka) - Velecký, Josefík (70.Májek). Dolní Němčí: Škařupa - Šmehlík, L. Kadlček, Cmol, M. Stojaspal (82. Mikulec) – P. Tinka, R. Krchňáček, M. Krchňáček (46. Ježek), Bída - Poruban (70. O. Kadlček), T. Stojaspal - Mikulášek, Michalec.

BOJKOVICE - ŽALKOVICE 2:3 (2:0)

V úvodním dějství se střelecky dařilo Slovácké Viktorce. V 18. minutě otevřel skóre utkání přesnou ránou z pokutového kopu kapitán Vacula - 1:0. V posledních vteřinách první půle pak našel před soupeřovou brankou po rychlém brejku Dolina Hladíka a klasický "šatňák" byl na světě – 2:0. Po přestávce nastoupili Žalkovičtí s velkou snahou ještě něco se zápasem udělat a nakonec kompletně otočili výsledek. Vše načal tečovanou střelou z hranice šestnáctky P. Horák - 2:1. Po hodině hry vyslal tvrdou střelu ze 20 metrů přesně k pravé tyči Urbánkovy branky Z. Horák a bylo vyrovnáno. Tentýž hráč zúročil v 76. minutě bleskový výpad svého týmu po pravém křídle, když uklízel míč po přesné přihrávce do prázdné branky – 2:3. V závěru utkání se ještě domácí hráči vzchopili k závěrečnému tlaku, šance Slavíčka a střídajícího Koželuhy ale zůstaly nevyužity.

Branky: 18. Vacula (pen.), 45. Hladík - 53., 65. a 76. Horák. Bojkovice: Urbánek - Jančařík, Miča, Naňák, Slavíček, Hladík, Křižka, Hanke, Dolina, Vacula, Lekeš. Na střídání: Zýka, Gago, Hladík, Koželuha, Polášek. Žalkovice: Svoboda - Horák, Janečka, Čevela, Netopil, Bartušek, Horák, Němec, Beneš. Střídali: Knap, Jankola.

V. OTROKOVICE B - NEDACHLEBICE 1:4 (0:1)

Třebaže domácí bojovali, přibrzdila je rychlá trefa Poláška. A když hosté přidali po změně stran dva slepené góly, jediná trefa Starého Viktorce k bodům nestačila. „Potvrdili jsme dobrý vstup do sezony, dnes se nám dařilo i střelecky. Do zápasu jsme šli v kombinované sestavě. Bohužel v zápase jsme přišli o dva zraněné. Jsem zvědavý, kdo bude hrát příště,“ litoval trenér Nedachlebic Petr Polášek.

Branky: 74. Starý - 6. Polášek, 55. Faldyna, 55. Šuranský, 85. Novák. V. Otrokovice B: Škrobánek – Křivánek, Frydrych (28. Starý), Červenka, Horák (74. Hasslöcher), Malota, Bína (65. Tichý), Lendler, J. Červenka, Paták, Marčík. Nedachlebice: Man - Vlček (18. Novák), Urban (66. Hoferek), Faldyna, O. Kadlčák, Brzica, Šuranský, Bartoš, Polášek, Klvaňa, Hána.

JAROSLAVICE - OSVĚTIMANY 1:2 na pen. (1:0)

Vstup měli domácí dobrý a ve 13. minutě vystřelil z 25 metrů Gazda a s pomocí tyče skóroval. Hosté potom převzali iniciativu, drželi míč na svých kopačkách, ale tato jejich převaha končila na velkém vápně a branku nedokázali ohrozit. V 50. minutě po faulu zahrávali domácí pokutový kop, ale pokus Mynarčíka brankař Zálešák chytil. A tak přišel trest. V 54. minutě ztratili domácí před velkým vápnem míč, který získal Salay a s přispěním teče obránce vyrovnal. Do konce zápasu chtěla obě mužstva ztrhnout vedení na svou stranu, ale to se nepovedlo a tak o zisku dvou bodů museli rozhodnout pokutové kopy. V osmé sérii rozhodla minela jaroslavického hráče.

Branky: 13. Gazda - 54. Salay. Jaroslavice: Žbel – Gazda (80. Valenta), Podéšť, Polách, J. Červenka, Lebánek (57. Řezníček), Macalík, Š. Polách, Fajgara (84. Horňák), Mynarčík, Vávra. Osvětimany: Zálešák – Šmatelka, Chaloupka, Fišer, Švrček (Garčic), Křemeček, Skřivan, Otáhal, Salay, Ohnutek (84. Brhel), Němčický.

NAPAJEDLA - KORYČANY 3:2 na pen. (1:0)

Zpočátku se vše odvíjelo podle domácích not, měli více ze hry a šancí, třebaže postupem času se čím dál častěji začali osmělovat i Koryčanští.
Ve 27. minutě musel pro zranění z defenzivní čtveřice odstoupit mladší z bratrů Věžníků a brána ke kýženému gólu se domácím otevřela ještě víc. A záhy toho Fatra i využila. Po odehrané půlhodině sice P. Koutník z dobré pozice nejdříve pálil jen slepými a Vrba neměl problém balón uklidit na roh, při reparátu za pár sekund si však už napajedelský pravý bek počínal důrazněji, na hranici velkého vápna sebral míč váhajícímu mladíkovi Elznerovi a utěšenou bombou tentokrát už nešetřil Vrbu - 1:0!

Do druhé půle udělaly oba celky několik změn v sestavě a přišly i branky. Když se v 72. minutě po vydařené kombinaci Foral prudkou tečovanou střelou do vzdálenějšího koutu vymetl pavučiny i na opačné straně hřiště, kdekdo už pomýšlel na první tříbodovou výhru na osmý pokus. Leč předčasně! Ačkoli hosté byli v této fázi vcelku bezradní a za půlící čáru zavítali jen sporadicky, při jejich ojedinělé návštěvě v 78. minutě a nedorozumění domácí defenzivy Hubr pohodlně vstřelil kontaktní gól. Vzápětí v souboji s K. Havránkem neudržel svůj temperament už žlutým varováním označený T. Ryška a předčasně se odporoučel do sprch. S početní výhodou však domácí soubor nenaložil dobře. Pár minut před koncem si hosté vykoledovali svůj teprve třetí roh, po němž Kaňa vyrovnal! V penaltovém rozstřelu vydřela zaskočená Napajedla alespoň druhý bonusový bod.

Branky: 31. P. Koutník, 72. R. Foral – 78. Hubr, 83. Kaňa. Rozhodčí: Mikulášek, ČK: 79. Ryška (Koryčany), 150 diváků. Napajedla: Chvojka - Koutník (73. Bláha), Drga, Holomek, Gabrhelík – Plachý, Foral – Havránek, Laciga, Haša (69. Bůžek) – Brauner (58. Bartoš). Koryčan: Vrba – Hanák, Šnajdr, K. Věžník, J. Věžník (26. Kaňa) – Tesař, Ryška, Posolda, Elzner (46. Hubr, 88. Nezdařil, 89. Vrtal) – Gejdoš, Lysko.

FRYŠTÁK - SKAŠTICE 0:1 (0:1)

V duelu posledního s prvním zase až tolik tabulkové postavení poznat nebylo. Skaštice přitom domácím před třemi týdny udělily lekci v poháru a svou velmi dobrou formu potvrzují také v úvodu soutěže. Do Fryštáku přijely jako favorit, ale domácí za které nastoupila nová posila z Holešova Machálek, jim nedali nic zadarmo. Zápas rozhodla branka kapitána Skaštic Janalíka těsně před přestávkou. Fryšták, kterýv dosavadním průběhu má ppotíže se vstřelením branky, se jí nedočkal ani tentokrát. Snaha a bojovnost hráčům Fryštáku body nepřinesla, opět neproměnili žádnou ze svých střeleckých šancí a prohráli nejtěsnějším rozdílem.

Branka: 44. Janalík. Fryšták: Mikel – Bednařík, Skalička, Dvořák, Petráš, Hřebačka, Hrnčiřík, Kučera, T. Křenek, Lahola, Machálek. Střídali: Jasenský, Staněk, Chudý.

1. Skaštice 3 3 0 0 0 8:0 9
2. Osvětimany 3 2 1 0 0 7:3 8
3. Nedachlebice 3 2 0 1 0 6:2 7
4. Žalkovice 3 2 0 0 1 10:9 6
5. Nivnice 3 1 1 0 1 3:3 5
6. Jaroslavice 3 1 0 1 1 7:5 4
7. Dol. Němčí 3 1 0 1 1 5:5 4
8. Ořechov 3 1 0 1 1 4:6 4
9. Napajedla 3 0 2 0 1 2:4 4
10. Koryčany 3 1 0 1 1 5:8 4
11. Bojkovice 3 1 0 0 2 6:4 3
12. V. Otrokovice 3 1 0 0 2 6:11 3
13. Buchlovice 3 0 1 0 2 5:11 2
14. Fryšták 3 0 0 3 2:5 0