1. FC SLOVÁCKO B – 1. SK PROSTĚJOV 3:2 (2:1)

Začátek zápasu byl vyrovnaný, útočné akce se střídaly na obou stranách. Pak se ale domácím parádně vydařil tříminutový úsek, během kterého dvakrát udeřili. Jako první se dostřeleké listiny zapsal Zdeněk Šturma, který si naběhl na Fujerikův centr a přesnou hlavičkou nedal brankáři Burešovi šanci – 1:0.

Autor branky o chvíli později přelstil Zbožínka, vytáhlý stopera Prostějova jej fauloval a kopala se penalta. Zodpovědnost na sebe vzal Radek Szmek a poslal míč na opačnou stranu, než se vrhl hostující gólman – 2:0.

Z dvoubrankového vedení se ale domácí tým neradoval dlouho. Obrana nechala volného Kazára, který prudkou ranou vrátil Hanáky do zápasu – 2:1.

Pak měli domácí několik velmi dobrých šancí na opětovné zvýšení náskoku, jenže je neproměnili a v závěru poločasu za to zaplatili, když Heča kapituloval po Papouškově tečované střele – 2:2.

Prostějov dokončil obrat v 55. minutě. A velký podíl na tom měl domácí gólman. Jeho špatný odkop zblokoval Zelenka, míč se dostal k Zatloukalovi, který pohodlně dopravil míč do sítě – 2:3.

Domácí se pak snažili o vyrovnání, víc šancí si ale vytvořil jejich soupeř, který využíval okének v otevřené obraně Slovácka. Stav už se ale nezměnil.

Branky: 14. Šturma, 17. z pen. Szmek – 18. Kazár, 43. Papoušek, 55. Zatloukal. Rozhodčí: Duda – Krasula, Vojkovský. Diváci: 183.

1. FC Slovácko B:  Heča – Mikulica, Banasik (65. Nečas), Jeleček, Franta, Hlúpik, Šturma, Svízela, Kolínek, Fujerik, Szmek. Trenér: J. Palinek.

Prostějov: Bureš – Krejčíř, Hunal (28. Mazouch), Kazár, Papoušek (90. Svozil), Zatloukal (79. Dostál), Machálek, Zelenka, Hirsch, Zbožínek, Pavlík.